Fiets Tegen Muur Ophangen

Diposting pada

Je kan je fiets zowel horizontaal als verticaal ophangen of zelfs op slot zetten. Alles op één compact plekje bij elkaar en het staat nog te gek ook.

Je Racefiets Ophangen Aan De Muur Dat Doe Je Met De Artivelo Bikedock Muur Fietsen Interieur

We hebben er een smalle fotolijst plank onder gemonteerd zodat de wielen daar achter blijven haken en de fiets schuin tegen de muur hangt.

Fiets tegen muur ophangen. Het ophangsysteem kan boven aan de muur gehangen worden zodat je fiets helemaal geen ruimte meer op de vloer in beslag neemt of je kan hem op middelhoogte hangen zodat je eenvoudig je fiets kunt opbergen. Fiets tegen de muur ophangen met kenovo duratrax ophangsysteem hang de fiets horizontaal tegen de muur met de geschikte haken. Met behulp van de elegante fietswandhouder kun je je fiets ruimtebesparend aan de muur ophangen.

Een nadeel van dit ontwerp is dat je je racefiets niet vast kan maken aan het systeem en je hangt je fiets plat op tegen de. Met onze fiets ophangsystemen kunt u bijvoorbeeld meerdere fietsen boven elkaar i p v. 16 95 16 95 bestellen.

Aan de haak hang je je fiets. Dit fiets ophangsysteem is in de basis een houten plank aan de muur met daaraan een haak bevestigd. Je steunt de stellage tegen de muur waar je vervolgens je fiets in kunt ophangen.

Dan zijn er ook nog de verschillende losse fietshaken waarmee je zelf kunt bepalen hoe en waar je een fiets opvangt. Je kunt de fietsen aan hun voor of achterwiel ophangen of aan het frame. Wat een mooi ontwerp is het.

Deze cordo wandbeugel is een handige manier om uw fiets tegen de muur weg te hangen. Je racefiets ophangen muur vriendelijk geeft niet alleen een leuk effect aan de wand net een 3d kunstwerk maar is bovendien ook een ideale manier om je tweewieler veilig op te bergen wanneer je weinig ruimte hebt. Het hout is bepalend voor de uitstraling.

Het voor lees meer. Naast veilig is een lange plank stijlvol dubbele winst dus. Racefiets tegen de muur hangen.

De spacers en rubberen onderdelen zorgen voor een juiste positionering zodat je muur er niets onder te lijden heeft. De beugel is eenvou lees meer. De bh 2 is lichter dan zijn voorganger en bevat planken die je kunt gebruiken om accessoires op te zetten.

Naast elkaar stallen of aan de muur of het plafond hangen dit scheelt ruimte en opgeruimd staat netjes. Stasdock happy black. Powerplustools levert een breed assortiment fiets ophangsystemen zoals een fiets plafondlift muurbeugels wandhouders of werkbankhouder.

Net als bij de eerste versie wordt het frame geplaatst op een kurklaagje zo bescherm je de lak van je fiets. Neem geen al te korte plank want je wil het gewicht over de muur verdelen.

Fiets Ophangen Aan De Muur Homease Fiets Hanger Retro Fietsen Fietsen

Hang Je Fiets Aan De Muur Zoals Stefaan Artivelo Bikedock Fietsophangsysteem Fietsophangen Racefiets Ophangen Muur Fietsmu Fiets Hanger Fiets Fixie

Muurbeugel Fiets Fiets Ophangsysteem Fiets Ophangen Verticaal Aan Voorwiel Fiets Elektrische Fiets Racefiets

Je Fiets En Fietsspullen Ophangen Aan De Muur Ophangen Zoals Kerry Adjust Organize Personalize Trekbikes Bontrager Fietsophangs Fiets Racefiets Fixie

Je Fiets En Fietsspullen Ophangen Aan De Muur Zoals Bart Fiets Ophangsysteem Bikedock Cubebikes Fietsophangsysteem Fietsopha Fiets Racefiets Interieur

Pin Op Recycling

Artivelo Adjust Customize Personalize Artivelo Fiets Fiets Hanger Racefiets

Racefiets Ophangen Racefiets Racefietsen Fietsen

Altijd Opzoek Naar Je Helm Schoenen Bril Etc Je Racefiets Met Al Je Fiets Spullen Op Een Vaste Plaats Hangend Aan De Muur Artivelo Bikedock Fietsophang

Wandhouder Fiets Aan De Muur Zoals Vincent Artivelo Fiets Racefiets Muur

Pin Op Ip Weken

Fiets Muurbeugel Aan De Muur Bij Arabelle Artivelo In 2020 Fiets Racefiets Muur

Beugel Om Fiets Op Te Hangen Aan De Muur Zoals Vincent Artivelo In 2020 Road Racing Bike Bike Storage Best Road Bike

Wielrenfiets Ophangen In Bijkamer Zoals Matthew Artivelo Fiets Racefietsen Racefiets

Cobbles Fiets Ophangen Hoe Je Eigen Fietsophangsysteem Maken Fiets Garage Fietsenstalling Fietsenstalling

Wielrenfietsen Boven Elkaar Ophangen Zoals Bern Artivelo Bern Fiets Muur

Artivelo Adjust Customize Personalize Artivelo Fiets Racefiets Muur

Pin Van Artivelo Op Racefiets In 2020 Fiets Hanger Fiets Racefiets

Hang Your Bike On The Wall Like Sebastian Adjust Organize Personalize Bikestorage Bikewallmount Velo Bikeshelf Bikerack Fiets Hanger Racefiets Fiets

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *