Brief Vir My Man

Diposting pada

Seegogga het dit goedgedink dat ons met die oog op vaaltyndag vir ons geliefdes n brief moet skryf. Dankie dat jy my die kans gee om joune te wees die kans om vir jou lief te wees en jou te ondersteun.

Pin On Afrikaanse Gebede

By hom wil ek veilig voel teen die aanslae van die lewe.

Brief vir my man. My ideale man is imperfect doodgemiddeld feilbaar maar perfek vir my. Selfs na al die jare kan ek met trots sê. Want hy het my n wonderlike mens as my man ek is lief vir jou so baie.

Dankie dat jy my ry jou gunsteling motor vir die verf my naels en vir die behandeling van my soos n prinses. Dankie vir opstaan vir my en ondersteun my selfs wanneer die hele wêreld is teen my. Waar die ewigheid en ewigheid ontmoet tot daar sal ek saam jou wees.

Baie dankie vir die kans om n impak op jou lewe te maak. Wat ek bied is my volle liefde in woede ook. Ek bied my 100 getrouheid aan jou en ons kinders.

Ek verwag dat jy die here lief het meer as vir my. Ek dink aan jou en wou om jou te vertel dat ek is lief vir jou. Alhoewel tot aan die einde van die wêreld.

N brief aan my man vir jou wil ek sê dankie. Vandag sit ek die brief vir jou weg vir eendag as jy ouer is. Posts about liefdesbrief aan my man written by toortsie.

My liefling man jy is my held. Hy is sag liefdevol en sensitief. Waneer jy moeilikhede ondervind en swaar tye agter jou skouer is.

We would like to show you a description here but the site won t allow us. Moet jy altyd weet in jou hart geen las is te swaar vir my nie dra sal ons dra maar niks sal jou ooit onderkry nie. My eerbare onderdanigheid en respek al stem ek glad nie saam nie.

Al het ek my laaste asem uit. En ek dink sommer net omdat dit eintlik seegogga se idee was kan julle haar ook net noem. Dankie vir die kans om jou te adviseer en soms te lei met my sagte vroulike geaardheid.

Ons stuur nou net watsapp en voice notes. N brief vir my man ons is al lankal verb y die dae van briewe stuur. Ek gee nie om hoe hard saam wese niks is erger as om uitmekaar.

My ondersteuning selfs in twyfel. Ek sal jou mis terwyl jy weg is en sal wag vir jou om terug te kry. In sy oë wil ek respek liefde lankmoedigheid geduld en soms misterie sien lewe.

Aan die einde van my brief wil ek die twee van ons n vinnige vergadering wens waarop ek soos niks anders nie wag. U is die beste u is die geliefste u is die dierbaarste vir my man vir wie ek in vuur en in water. Goeie môre love messages.

Ek het jou lief. Sommer hier aan die begin gee ek dan die opdrag oor aan rainbowphilosopher en son om ook julle briewe te skryf. My vertroue en eerlikheid selfs al voel ek dat ek die waarheid moet weerhou.

Pin On Bid Vir Jou Man

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede N Brief Uit Die Hemel Afrikaanse Quotes Grieving Quotes Afrikaans Quotes

Liefde Afrikaans Quotes Inspirational Quotes Afrikaanse Quotes

Gebed Vir My Man Prayer For Husband Messages For Friends Afrikaanse Quotes

Image Result For Verjaarsdag Wense Vir My Man Dad Quotes Happy Birthday Wishes Quotes Fathers Day Poems

Image Result For Verjaarsdag Wense Vir My Man Happy Wedding Anniversary Quotes Anniversary Quotes Afrikaanse Quotes

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede 10 Gebede Vir My Man Inspirational Prayers Inspirational Quotes My Man

Ek Is N Vrou Wat Vir My Man Bid My Man Man Novelty Sign

Image Result For Verjaarsdag Wense Vir My Seun Love My Kids Quotes My Children Quotes Afrikaans Quotes

Pin On My Liefde My Taal My Insperasie

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede Huwelik Afrikaans Quotes Inspirational Quotes Afrikaans

Brief Aan My Kind Afrikaans Familyties Fb Afrikaanse Quotes Afrikaans Quotes Mothers Quotes To Children

Pin On Wisdom Quotes

Pin By Michelle Halgryn On Woorde Afrikaans Afrikaanse Quotes Afrikaans Quotes Prayer Quotes

Aan My Man Ek Het Jou Lief Met My Hele Hart Afrikaanse Quotes My Husband Quotes Love My Husband Quotes

My Gebed Vir Jou Afrikaanse Quotes Inspirational Quotes Spiritual Quotes

Pin On Afrikaans

Gebed Vir My Man Inspirational Prayers Inspirational Quotes My Man

Pin By Hester Ferreira On Bybelverse Afrikaanse Quotes Afrikaans Quotes Birthday Wishes For Mother

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *