N Brief Aan My Pa In Die Hemel

Diposting pada

Van my eerste tree tot my eerste fiets trap het pa my lewenspad saam gestap my held my pa die wenner van my hart moet my vertrou om in my eie lewe te volhard. Die volgende brief van n volwasse seun aan sy moeder en vader toon hoe kosbaar hulle is.

Wees N Sonneblom Picture Quotes Good Morning Inspiration Special Quotes

Hoe belangrik is goeie ouers.

N brief aan my pa in die hemel. Met sy begrafnis in die bedankings was my woorde. Ek wil dit vir my ouers in die hemel skryf. Dankie here dat u na my pa in die hemel kyk druk hom vanaand vas want ek dink hy weet ek sou vanaand saam met hom gedans het.

Die baklei die seer is al lankal vergeef maar nooit sal ek n oomblik saam my pa vergeet. Stuur rubrieke in as skrywer en wys jou rubriek en artikel vir die wêreld en suid afrika waar afrikaans kook. Ek kan aan n klomp redes dink hoekom mens so status update het na n naweek by die huis.

My pa was n wonderlike man. Afrikaanse artikels en rubrieke van kultuur in afrikaans deur afrikaanse skrywers. Liewe ma en pa omdat ek die huis al meer as 16 jaar gelede verlaat het vind julle dit moontlik n bietjie vreemd om nou hierdie soort brief van my af te kry.

Voëls bome en die natuur in die algemeen n belangstelling wat ons gedeel en saam geniet het. My moeder in die hemel my kosbare hemelse pêrel my fondament wat staande bly niemand kan ooit daarteen stry. Die aande om n vuurtjie vroegoggende op julle bed.

Asseblief onthou een ding ek is nie n sanger nie ek love skryf maar die lied kom uit die hart uit en dit maak. Vir een omdat jy nog n ouerhuis het om na toe te gaan. Jy is baie intelegent en ek is seker jou ouers is baie geseend om jou as hulle dogeter te kan he.

Sjoe ek het die link oopgemaak en gelees. My pa is nou in die hemel. N brief aan ma en pa.

Dankie aan ons hemelse vader dat hy ons gekies het om ons pappa se kinders te wees dit is n voorreg en n eer like liked by 1 person. Pa se voorbeeld en die opvoeding waarmee pa gehelp het om my n mens te maak. Dankie dat ek vir jou mag pa noem dankie dat ek jou mag baai soen dankie dat jy my soms vasdruk sonder dat jy dit agter kom.

Vers3 my moeder in die hemel my kosbare hemelse pêrel moeder ek smag vreeslik na jou moeder ek wou jou nog vashou. Ek wil graag toestemming vra om hierdie brief van jou te neem en dit aan my ouers oor te dra. Ek hoop dis reg met jou.

Die liefde en respek wat pa teenoor mamma en ons gesin gehad het was deel daarvan. Die here het n goeie besluit gemaak. Vers 2 my moeder in die hemel my kosbare hemelse pêrel moeder raak my hart se snare moederlief sny deur my are.

Vir my was dit soos n hou in die maag toe ek besef ek sal nooit weer kan huis toe gaan nie. Te danke aan pa kan ek my drome uitleef deur swaar tye het pa se geloof ons gesin. Dat iemand anders nou daar bly en selfs die telefoonnommer oorgeneem het.

Ek gaan hier en daar so paar dinge verander. Rooikop schutte my pa is nou in die hemel. Dankie aan my pa tewie wat my groot gemaak het asof ek sy eie seun is.

Dis asof dit my eie pappa is wat daar beskryf is. Ek dra ook die lied op aan elke mens daar buite wat al n pa in die hemel het.

Gelukkige Verjaarsdag Pappa Afrikaans Fathers Day Wishes Afrikaanse Quotes

Pin On My Family

Blend 1583 Jpg 590 828 Afrikaans Quotes Dad Quotes Fathers Day Poems

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede Aan My Seun Afrikaans Quotes My Children Quotes Afrikaanse Quotes

Pragtige Bemoedigende Woorde Vir Iemand Wat Swaar Kry Maria Els Labuschagne Afrikaanse Inspirerende Ged Afrikaanse Quotes Afrikaans Quotes Uplifting Quotes

Pin On Liefde Vir Jesus Christus

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede N Brief Uit Die Hemel Afrikaanse Quotes Grieving Quotes Afrikaans Quotes

Pin By Tilly Van Tonder On Moedersdag In 2020

Ma Afrikaans Quotes Afrikaanse Quotes Mothers Day Quotes

Ma Simone Trollip Afrikaans Mamamia Afrikaans Quotes Mom Quotes Birthday Wishes For Mother

Aan My Dogter Love My Kids Quotes My Children Quotes Afrikaans Quotes

Gedig Jy Is Dood Afrikaanse Quotes Words Afrikaans Quotes

Pin By Anne On Afrikaans Quotes In 2020 Afrikaans Quotes Afrikaanse Quotes Happy Birthday In Heaven

Pin By Estelle Hamman On Mothers Day Mothers Day Quotes Happy Mother Day Quotes Mom Quotes

Pin By Margaret Puren On Dig In Afrikaans Afrikaanse Quotes Inspirational Quotes Afrikaans Quotes

4879a9d3507039c349926e61d862057b Jpg 640 466 Qoutes Winnie The Pooh Trot

Pin By Danie Bouwer On Faith Geloof Jesus In 2020 Bible Apps Psalms The Book Of Mysteries

Pin By Bianca Bosua On Quotes Afrikaans South Africa South African

My Pa Is Die Koning Teaching Reading Comprehension Rhymes Songs First Grade Math Worksheets

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *