Brief Aan Juffrou

Diposting pada

Juffrou weet mos my pa wou nie hê dat ek vakke moet verander nie. Ons vergeet so maklik om dankie te sê.

Pin On My Klaskamer

N duisend dankies bewoording trou inspirasie.

Brief aan juffrou. Spaar geld op. Rapporteer foute ongewenste inligting rakende die gedig. Kosbare pêrels liefdes gedig vir jou lewensmaat.

Melissa amp johan troue dankie. Discover and save your own pins on pinterest. Dankie aan die juffrou browns vrouekeur.

Stuur e pos aan vriende aangaande hierdie gedig. Hoe se ek dankie a poem by tessa van vuuren all poetry. Juffrou is my gunsteling my passie vir afrikaans groei ewe meer my liefde en woordeskat verbeter dankie juffrou.

In sy sestigste jaar swem my pa in stilbaai se see en stap myle ver oor die sand met sy reguit bene in n kortbroek en speel krieket op die duine en eet alikruikels in die sea view losieshuis. Melissa amp johan troue melissavandermerwe18 wixsite com. 13 jaar 8 maande 3 weke 1 dag 7 ure oud.

Juffrou weet mos ek is nie iemand wat regtig daarvan hou om te skryf nie maar ek sal dit altyd doen vir juffrou. Nov 17 2015 this pin was discovered by bianca du plessis. Druk n klasfoto of rol een af op n a4 grootte en laat elkeen sy haar naam agter op skryf voordat jy dit vir elkeen in die klas afrol swart wit of kleur.

N brief aan n afrigter attie se koffietafel may 7th 2018 ons juffrou het weer haar oogappeltjies gehad wie altyd die span gehaal het dankie vir wat meneer my oor regverdigheid geleer het melissa amp johan troue dankie april 20th 2018 dankie pa vir al pa se liefde die voorbeeld wat pa vir my gestel het dankie vir al die hulp liefde en bystand my hele lewe deur hoe sê mens. 14 jaar 2 maande 4 weke 8 ure oud. Een van egj se leerlinge het n briefie aan haar gerig.

Indien julle foto s. Enige n brief aan my kind blog vir jesus 24 junie 2011 dankie aan die juffrou browns vrouekeur afrikaanse inspirerende gedagtes amp wyshede spesiale baie baie dankie vir al die juanita du plessis liefde boodskap aan vriendin krel vrou en man n briefie vir my pa geselssaamblog kaartjie vir juffrou sjib s blog 8 geskenkies vir juffrou of enigiemand anders netwerk24 spesiale boodskappe. Perskes in suikerstroop gekoop en dan gebottel alles wat sy pa by die see doen.

Soos romeo of valentyn. E pos my as kommentaar gelewer word. Skryf n boodskap op elke versiering se keersy om dit ekstra spesiaal te maak.

Nuutste werk ingestuur binne die afgelope 7 dae. Aan die een kant teken jy n prentjie van n groot probleem bv. Lees ander gedigte deur jeanre.

Bel ons die nooddienste nader ons die grootmense om hulp. Dankie dat jy vir my goed is binnekantoe. N dak wat af waai en aan die ander kant n prentjie van n geringe probleempie bv.

Wanneer die outjies dan oor iets kla of probleme aanmeld kan julle n prentjie teken en saam besluit of dit n groot probleem of n kleintjie is. Wagtend op die einde. Nel juffrou gaan seker nie die brief lees nie maar as juffrou dit lees sal ek baie bly wees want dan beteken dit juffrou word vinnig gesond.

Roudiens huldeblyk deur cornie scheffer afrikaans. Ryg n stelletjie aan n toutjie vir die klas se kroonlysie en maak duplikate wat die outjies aan hul kersbome kan hang. Ek het die gedig geniet.

Pin On Lees Vir Kinders

Pin On Education

So Waar Afrikaans Quotes Words Afrikaans

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede N Ouma Is N Klein Bietjie Van N Ma N Bietjie Van N Juffrou N B Afrikaanse Quotes Afrikaans Quotes Afrikaans

Pin On Onnies

Teacher Bookmark Gift Juffrou Geskenk Order Facebook Page Alice S Creations1 Bookmark Gifts Gifts Crochet Gifts

Klaskamer Reels Teacher Quotes Funny Afrikaans Language Worksheets

Pin By Judy Smith On Afrikaans Afrikaans Language Afrikaans Afrikaans Quotes

Ek Kan Ek Leer My Afrikaanse Klanke Lees Dubbel Twee En Drieklanke Hulp Vir Juffrou Youtube In 2020 Afrikaans Leer Lee

Pin On Afrikaans

Pin On Skool

Pin On Words

Pin By Juffer Juffrou On My Klaskamer Sonder Novelty Sign Math

Dankie Juffrou Teacher Appreciation Quotes Appreciation Quotes Teacher Quotes

Pin On My Klaskamer

Verkleinwoorde Afrikaans Language Teaching Techniques Afrikaans

ʼn Brief Aan Die Juffrou By Laerskool Schweizer Reneke All Girls School School Primary Education

Dankie Juffrou Afrikaanse Quotes Teacher Your Teacher

Image Result For Geskenk Idees Vir Juffrou Afrikaanse Quotes Daddy Rules Words

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *