Aanhangwagen Voor Fietsen Te Vervoeren

Diposting pada

Met deze handige aanhangwagen neem je de driewielfiets eenvoudig mee. De aanhangwagen is voorzien van een 500 kg torsie as van het professionele merk al ko al ko koppeling en een al ko dissel licht van gewicht en ligt zeer stabiel achter de auto.

Caegotrike Voor Het Vervoer Van Mobiele Projectie Apparatuur Vervoer Vintage Fietsen Driewieler

Een elektrische fiets weegt circa 25 30 kg.

Aanhangwagen voor fietsen te vervoeren. Loop eveneens door ons assortiment met onmisbare accessoires voor het transport van motoren en fietsen. Met een speciale aanhanger of dakdrager voor aangepaste fietsen gemonteerd aan je auto kan je je fiets. Een opvouwbare aanhangwagen bergt u gemakkelijk op en u kunt er omvangrijke en zware voorwerpen in vervoeren.

Een ander nadeel van een fietsendrager achterop is dat de toegestane kogeldruk van de trekhaak snel wordt overschreden. Met je aangepaste fiets kan je een fietstocht maken in je eigen omgeving. Op de aanhangwagen is ook nog plaats voor een fiets met twee wielen.

De senzup driewielfiets aanhanger is uniek omdat we deze zelf hebben ontwikkeld voor onze driewielers. Wilt u een fietsaanhangwagen huren. De ijzeren buis waar de fietsen aan vast staan is gemakkelijk afneembaar zodat de aanhangwagen gemakkelijk op.

Soms zal je ook weleens in een andere omgeving of ander land willen fietsen wat dan net te ver is om heen te fietsen. Anders dan met een. Kantelsteunen zijn verkrijgbaar voor een meerprijs van 50 ex btw.

Aanhangers om aangepaste fietsen te vervoeren. Wanneer u voor uw fiets een aanhangwagen gebruikt zijn dergelijke aanpassingen niet nodig. Spanners banden voor ratels riemen om de wielen of het stuur van een motor vast te zetten enz.

Een losse oprijgoot rolt u de fietsen makkelijk en eenvoudig op uw aanhangwagen. Een aanhangwagen van zeer goede kwaliteit speciaal gemaakt om fietsen en elektrische fietsen te vervoeren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Zeker met het transport van elektrische fietsen. De fietsaanhangwagen is ook geschikt om een driewieler en een e bike mee te vervoeren. De aanhangwagen is voorzien van een 500 kg torsie as van het professionele merk al ko al ko koppeling en een al ko dissel licht van gewicht en ligt zeer stabiel achter de auto.

De kogeldruk van trekhaken is soms niet meer dan 40 kg of 50 kg. Van zeer goede kwaliteit een aanhangwagen special voor fietsen en elektrische fietsen te vervoeren. We hebben ervoor gezorgd dat je fiets in een handomdraai veilig op de aanhangwagen wordt gefixeerd.

De ijzeren buis waar de fietsen aan vast staan is gemakkelijk afneembaar zodat de aanhangwagen gemakkelijk op zijn.

Rolstoeltransportfiets Voor Het In Stijl Vervoeren Van Uw Rolstoel Fietsen Fiets Rolstoel

Caegotrike Voor Het Vervoer Van Mobiele Projectie Apparatuur Fiets Ontwerp Vervoer Fiets

Midget Bushtrekka Vouwwagen Vouwwagen Fiets Kampeer Aanhangwagens

Loofnetten Loofrekken Voor Aanhangwagens Ook Op Maat Aanhangwagens Aanhangwagen Auto

Dit Is Grappig Homestead Survival Fiets Ontwerp Vervoer

Rolstoeltransportfiets Voor Het In Stijl Vervoeren Van Uw Rolstoel Rolstoelen Vervoer Fietsen

Pin Op Bike Project

Pin Op Nieuw Speelgoed En Woonartikelen New Toys

Amigo Polyester Aanhangwagens Multi Trailer Aanhangwagens Aanhangwagens Vervoer Auto

Pin Op Bike Car

Fiets Aanhangwagens

Fietscaravan Fahrradwohnwagen Bicycle Caravan Bicycle Camper Fahrradkarawane Art Fietskarren Caravan Fietsen

Fietskar Fietsaanhanger Aanhangwagen Vouwbaar Fiets Fietsen Fietskarren

Pin Op Happy Soci Bike Costumers

T Mannetje Rover Rolstoelbakfiets T Mannetje Fietsen Rolstoel Fiets

Bakfiets Op Maat Voor Een Glazenwasser In Zwolle In 2020 Glazenwasser Fietsen Ramen Lappen

Caegotrike Voor Het Vervoer Van Mobiele Projectie Apparatuur Vervoer Driewieler Fiets Ontwerp

Opplooibare Aanhangwagen Walltrailer Een Duizendpoot

Pin Op Fszysko

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *