Fiets Framemaat

Diposting pada

Wil je maximale zekerheid over de juiste framehoogte dan kun je de onderstaande berekening toep. Houdt rekening met de hierboven vermelde correctie van 4 centimeter bij een verende zadelpen.

Pin Van Hans Robben Op Bikes

Natuurlijk kunt u de framemaat van uw huidige fiets opmeten.

Fiets framemaat. Deze is afhankelijk van je lengte je binnenbeenlengte en je lengte ten opzichte van het frame de fiets. Vermenigvuldig die uitkomst met 0 68. 1 70 1 85 m.

In deze video. Om lekker te fietsen is het belangrijk dat je lekker en goed op je fiets zit. Het resultaat is uw ideale framemaat.

Je binnenbeenlengte het type fiets verend zadel of niet. Welke framemaat jij nodig hebt is afhankelijk van een aantal factoren. Dat is de lengte van de verticale buis in je frame.

Meet dan de afstand van het einde van de zitbuis tot aan het hart van de trapas. Een juiste framemaat zorgt voor meer comfort en fietsplezier. Kleiner dan 1 60 m.

Kies de juiste frame maat bepaal de juiste maat van het frame bij je lengte. 1 60 1 75 m. De buis waar je zadelpen uit steekt.

Dit doe je door je voeten ongeveer 15 20 cm uit elkaar op de grond te zetten zonder schoenen. De framemaat van je fiets is de hoogte van het frame van je fiets in centimeters. Alleen bij onze lifestyle fietsen.

1 50 1 65 m. De correcte framemaat berekenen is immers cruciaal voor een goeie fietservaring. Maar wanneer je een fiets koopt is het belangrijk om meteen de goede maat te vinden.

Dan hebben wij een mooie tabel voor u samengesteld. Alleen als ie perfect past voel je je er sexy in. Zie het als het kiezen van je nieuwe favoriete spijkerbroek.

Iedereen verslijt wellicht een paar fietsen in zijn leven. Fietsen is een van de populairste sporten in ons belgenland. Maar hoe bepaal je nou welke framemaat voor jou de beste is.

Hoe je fietsmaat berekenen. Je fietst pas écht lekker op een fiets met de juiste framemaat. Dat de juiste framemaat belangrijk is voor je fietscomfort is wel bekend.

Meet eerst je binnenbeenlengte op. Een verkeerde maat kan leiden tot allerlei ongemakken. Er zijn drie manieren om de juiste framemaat te bepalen voor je racefiets.

Heeft de fiets een verende zadelpen trek dan 4 cm van uw ideale framemaat af. De framemaat van een fiets drukken we uit in centimeters bijvoorbeeld 56 cm. Met onze handige tool doe je.

Houdt u van lezen. Hier vind u een overzicht van alle verschillende framematen met daarbij aangegeven voor welke lichaamslengtes deze. Jouw eigen framemaat bepalen is makkelijk.

Framemaat Berekenen In 2020 Kinderfiets Stadsfiets Fiets

Drbeykonline S Framematen Tabel Voor Een Fiets Met De Juiste Framehoogte Fiets Racefietsen Stadsfiets

Spirit Urban 3sp 54cm 28inch Fietsen Zwart Fiets

Sparta Lola Jo Electric N5 2015 Dames Framemaat 50 Damesfiets Fiets Elektrische Fiets

Alles Over De Framemaat Van Je Racefiets Cyclingreview Nl Racefiets Fietsen

Popal Capri N3 Herenfiets Is Een Lifestylefiets Met Een Vintage Frame 3 Versnellingen Framemaat 50 57cm Geschikt Voor Heren Van 160 185cm Fietsen Fiets

Creme Cycles Caferacer Solo Lady Ltd Edition 7 Sp Emerald Green Framemaat 55 Cm In 2020 Damesfiets Cafe Racer Fiets

Pin On Mtb

Giant Chill 2 Lds 2016 Dames Framemaat M 1 70m 1 83m Fiets Fietsen Fietsaccessoires

Maattabel Hardtail Mountainbike

Motobecacne Vintage Racefiets Framemaat 60ct Mooie Grijze Motobecane Met Blauwe Accenten In Onder Andere De Decals En De Beka Vintage Racefiets Blauwe Accenten

Creme Cycles Caferacer Solo Lady 3 Speed Turquoise Framemaat 55 Cm Retro Fietsen Fietsen Fiets

Bereken Jouw Framemaat Voor Je Nieuwe Fiets Fiets Stadsfiets Fiets Tips

Framemaat Fiets Groot

De Fietsentopper Garandeert U Veel Rijplezier Met Deze Tweedehands Gazelle Damesfiets Met Een Framemaat Van 57 Cm Deze Damesfiets In 2020 Damesfiets Zwart Kleur Zwart

Comfortabele Herenfiets Popal Urban Grey 28 Herenfietsen Grijs Damesfiets Kinderfiets

Framemaat Fiets Snel Berekenen Op Bikester Be Fiets Racefietsen Kinderfiets

Guerciotti Full Campagnolo Super Record Vele Panto Guerciotti Onderdelen Framemaat C T 56 Cm Racefietsen Fietsen Brommers

Limited Veloplus Damesfiets Velorapida Legno Damesfiets Retro Fietsen Fiets

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *