Fiets Knooppunten Kaart

Diposting pada

Klik op de knooppunten om uw route te bepalen. Op de kaart ziet u ook verschillende andere iconen.

Gps Fietsroute Door De Duinen Bij Castricum 30 Km Fietstochten Fiets Vakantie Mountainbike Routes

Zo is het fietsknooppunten netwerk een logische aanvulling geworden op de al langer bestaande lf routes.

Fiets knooppunten kaart. Een fietsknooppunt is een genummerde kruising of splitsing in een regionaal routenetwerk. X via lf routes de route gaat over het netwerk landelijke fietsroutes behalve als je routepunten opgeeft die niet op het lf netwerk liggen. In het linkerveld vult u de gewenste startplaats in klik daaronder op het veld lf en knooppunten en de kaart laat u direct zien waar de knooppunten liggen.

Via de nummers op de borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. Aan de hand van knooppunten stippel je jouw eigen route uit. Exporteer de route naar je gps.

Oranje trajecten zijn onverhard of ongeschikt voor de racefiets. Verwijder laatst toegevoegde traject. Op kruispunten van fiets paden zijn deze knooppunten geplaatst en onderling verbonden via routepaden.

De nadruk ligt op het recreatieve aspect met routes die in aantrekkelijke omgevingen zijn uitgezet. Fietsroutes advertentie start knooppunten planner. Door in te zoomen kun je de kaart in meer detail zien.

Inloggen registreren gebruik onderstaande kaart om je eigen route te plannen. U kunt hieraan aflezen waar u kunt overnachten eten en drinken. De bewegwijzering van deze routes is herkenbaar als een rechthoekig groen wit bord met omcirkelde nummers.

Met de routen fietsrouteplanner kan je snel en eenvoudig een fietsroute uitstippelen op de kaart langs knooppunten horeca bezienswaardigheden en activiteiten onderweg. De snelheid is gebaseerd op een snelheid van 19 kilometer per uur. Tussen deze punten lopen recreatieve verbindingsroutes.

Onder de kaart ziet u hoe ver u fietst en hoe lang u gemiddeld over het fietsen doet. Met de anwb fietsknooppuntenplanner plan je heel makkelijk je eigen route. U maakt uw fietsroute door de fietsknooppunten achtereenvolgens aan te klikken.

Door rechtsboven in de kaart op de knop lf en knooppunten te drukken krijgt u het knooppuntennetwerk en de lf routes in beeld. Het startpunt kun je opzoeken door de kaart met de muis te verslepen of door zoek locatie te gebruiken. Het eerste knooppunt als van de tussenliggende knooppunten via het laatste knooppunt als naar.

Op de routeplanner vind je het volledige fietsroutenetwerk van vlaanderen met alle fietswegen en fietsknooppunten. Fietsroute planner met knooppunten. Je kan een route uitstippelen door in te zoomen op de kaart en daarna knooppunten aan te klikken.

En dat niet alleen je kan ook leuke restaurantjes en of uitjes zoals natuurgebieden en musea aan je route toevoegen.

Pin Op Fietsen

12 836 Wandel En Fietsroutes O A Gebaseerd Op Knooppunten In 2020 Fiets Vakantie Wandelen Fietstochten

369 Wandel En Fietsroutes O A Gebaseerd Op Knooppunten In 2020 Wandelen Fietsen

12 932 Wandel En Fietsroutes O A Gebaseerd Op Knooppunten In 2020 Wandelen Wandelroutes Nederland

Werking Fietsknooppunten Fietsknooppunten Eu Kaarten Fietsen Wandelen

Fietsrouteplanner Langs Fietsknooppunten In Vlaanderen

12 836 Wandel En Fietsroutes O A Gebaseerd Op Knooppunten In 2020 Wandelen Duitsland Belgie

Pin Op Fietsroute Belgie

Fietsroute 116317 Geldrop Heeze Over Strabrechtse Heide Fietstochten Heiden Wandelen

12 836 Wandel En Fietsroutes O A Gebaseerd Op Knooppunten In 2020 Fiets Vakantie Nederland Wandelen

Vorden Hengelo Gld Zelhem Kaart Fietsroute Fiets Vakantie Fietstochten Fiets Tips

Pin Op Fietsen

12 932 Wandel En Fietsroutes O A Gebaseerd Op Knooppunten In 2020 Wandelen Nederland

Vertrek Brug Temse Mooie Rustige Fiets Zeker Opnieuw Doen Moerzeke Dendermonde Hamme Fietstochten Fietsen Fiets

12 932 Wandel En Fietsroutes O A Gebaseerd Op Knooppunten In 2020 Wandelen Nederland

Knooppunten Fietsroute Utrechtse Heuvelrug In 2020 Fietsen

Pin Op Fietsroute Belgie

Fietsknooppunten Hoe Werkt Het Eigenlijk Tips Van Een Tourbiker In 2020 Fietstochten Fiets Vakantie Fietsvakantie

Fietsknooppunten App In 2020 Fietsen Fietstochten Fiets

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *