Brief Aan My Pa In Die Hemel

Diposting pada

Sal nooit pa se gesig van daai dag kan vergeet nie. Dit was n moeilike uitdaging om die pad na die hemel tussen die sterre en ander voorwerpe in die sterrehemel te bereik.

My Pa Is Die Koning Teaching Reading Comprehension Rhymes Songs First Grade Math Worksheets

Ek dra ook die lied op aan elke mens daar buite wat al n pa in die hemel het.

Brief aan my pa in die hemel. Pa het so rustig en gelukkig gelyk en ek moet erken dit het baie vrede binne my gebring. My pa is nou in die hemel. Rooikop schutte my pa is nou in die hemel.

Ons wil graag van die geleentheid gebruik maak om jou in kennis te stel dat die aflewering van die brief aan jou pa in die hemel suksesvol was. Asseblief onthou een ding ek is nie n sanger nie ek love skryf maar die lied kom uit die hart uit en dit maak. Jou liggaam het ons begrawe maar pa is nog elke dag by ons.

Maar wees gerus hierdie belangrike posstuk is afgelewer. Dankie aan my pa tewie wat my groot gemaak het asof ek sy eie seun is. Liewe pa vandag het ek heel dag aan pa gedink en aan die laaste keer vandag 20 jaar gelede as ek my nie misreken nie toe ek jou gesoen het.

Ek onthou hoe groot en grof jou hand was. 3 julie 2011 om 06 58 nm. N brief aan my pa a letter to my dad.

Pa was die beste pa ooit en daarvoor sal ek vir ewig dankbaar wees. Dankie here dat u na my pa in die hemel kyk druk hom vanaand vas want ek dink hy weet ek sou vanaand saam met hom gedans het. Afrikaanse artikels en rubrieke van kultuur in afrikaans deur afrikaanse skrywers.

Stuur rubrieke in as skrywer en wys jou rubriek en artikel vir die wêreld en suid afrika waar afrikaans kook. Die vrede is daar maar ek huil nog baie saans saggies in my bed want ek mis pa so erg baie. Toe ek aan jou hand kon vat.

Dankie dat ek vir jou mag pa noem dankie dat ek jou mag baai soen dankie dat jy my soms vasdruk sonder dat jy dit agter kom.

Pragtige Bemoedigende Woorde Vir Iemand Wat Swaar Kry Maria Els Labuschagne Afrikaanse Inspirerende Ged Afrikaanse Quotes Afrikaans Quotes Uplifting Quotes

Gedig Jy Is Dood Afrikaanse Quotes Words Afrikaans Quotes

Ma Afrikaans Quotes Afrikaanse Quotes Mothers Day Quotes

Blend 1583 Jpg 590 828 Afrikaans Quotes Dad Quotes Fathers Day Poems

Pin On Liefde Vir Jesus Christus

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede N Brief Uit Die Hemel Afrikaanse Quotes Grieving Quotes Afrikaans Quotes

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede Aan My Seun Afrikaans Quotes My Children Quotes Afrikaanse Quotes

Gelukkige Verjaarsdag Pappa Afrikaans Fathers Day Wishes Afrikaanse Quotes

Pin By Estelle Hamman On Mothers Day Mothers Day Quotes Happy Mother Day Quotes Mom Quotes

Pin By Bianca Bosua On Quotes Afrikaans South Africa South African

Boek Oupa Is Hemel Toe Afrikaans English Book Childrens Movies Educational Books

Pin By Tilly Van Tonder On Moedersdag In 2020

Aan My Dogter Love My Kids Quotes My Children Quotes Afrikaans Quotes

Wees N Sonneblom Picture Quotes Good Morning Inspiration Special Quotes

Pin Van Mieke Van De Greef Op Ik Mis Je Teksten Inspirererende Citaten Inspirerende Citaten

Pin By Anne On Afrikaans Quotes In 2020 Afrikaans Quotes Afrikaanse Quotes Happy Birthday In Heaven

Pin By Margaret Puren On Dig In Afrikaans Afrikaanse Quotes Inspirational Quotes Afrikaans Quotes

Ma Simone Trollip Afrikaans Mamamia Afrikaans Quotes Mom Quotes Birthday Wishes For Mother

Pin On My Family

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *