Brief Aan My Dogter Op Haar 21ste Verjaarsdag

Diposting pada

Dis vir jou my liewe klein mensie aan wie ek hierdie brief skryf. Dankie dat ek bly klou het aan hulle deur elke stormsee dankie vir die kleinseun uit hierdie pragtige dogter wat u my gegee het wat op my skoot klouter sy blonde haartjies wat ruik na babasjampoe en met sy groot blou ogies my ernstig aankyk en vir my se miemie jy my famoelis seksie hot babe trou met.

Aan My Dogter Love My Kids Quotes My Children Quotes Afrikaans Quotes

My liefste dogter my fraaie kind jy word deur die werklikheid van die lewe verslind.

Brief aan my dogter op haar 21ste verjaarsdag. Mag god se rykste seën neerstort oor jou mag hierdie dag een wees wat jy vir altyd sal onthou. Ons sal jou probeer optel uit jou seer more skyn god se son weer op jou neer. Maar op ʼn wonderbaarlike manier word kinders vanself groot en as jy weer sien staan daar ʼn mens voor jou.

A 21 jarige is waarskynlik n paar. My dogter se verjaarsdag spesiaal opgedra aan my dogter 05 01 2020 geluk met jou verjaarsdag my dogter met jou spesiale dag ons vier charlene se verjaarsdag mamma is oneindig baie lief vir jou mamma stuur vir jou die mooiste wense ma bewaar ons liefde in n veilige plekkie mamma hou jou in my hart se glaskassie. A 21ste verjaardag toespraak moet innemende wees en maak die gehoor lag.

Jy verdien net die beste my kind dit is n belofte wat ons aan jou verbind. Geluk met jou verjaarsdag ek is baie lief vir jou. Liefste dogter ek sien jou vandag en hoe jy gegroei het vanaf n klein saadjie tot die pragtige blom wat jy vandag is.

Sluit n paar humoristiese staaltjies oor dinge die verjaarsdag persoon het as n kind en deel n paar verleentheid maar nie dat stories uit sy skooljare. Ek is by jou wanneer die klaviernote van jou lewe vals mag klink en die riviere oor jou wange stoom. Vir my dogter op haar verjaarsdag.

Al wat jy moet doen is vra en ek sal jou deur dit help dra. Wat haar kinders se las sal dra. Boodskap aan my dogter.

Op die ou end het ons geleer dat ons eie raad die beste raad is al was ons soms raadop. My wens vir jou my lief vir die jaar wat voor jou lê is alles wat jou pragtige hart nog ooit wou hê. Kies n paar prestasies wat sy is trots op en het hard gewerk vir.

Geluk en blydskap meer as waarvoor jy vra vrede en liefde om altyd saam met jou te dra.

Afrikaans Quotes Afrikaans Quotes Afrikaanse Quotes Afrikaans

My Gebed Vir Jou Afrikaanse Quotes Inspirational Quotes Spiritual Quotes

Image Result For Verjaarsdag Wense Vir My Seun Afrikaanse Quotes Afrikaans Quotes Mothers Quotes To Children

Ouderdom Ashoop Tuinkuns Fb Afrikaans Growingpains Funny Happy Birthday Messages Happy Birthday Messages Birthday Messages

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcsbiauvymgnhii7gisw3ws5m6togliqnuwuqbmqa1z8xq258qks Usqp Cau

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcq Azxzpvurnwkoej6fdck4ccs2ts4f A Hrxdpwmebeauptaul Usqp Cau

Verjaarsdag Wense Happy Birthday Wishes Friendship Happy Birthday Beer Happy Birthday Pictures

Christelike Verjaarsdag Wense Vir N Vriendin Google Search Best Birthday Wishes Quotes Birthday Wishes Quotes Happy Birthday Wishes Cards

Pin Op Verjaardag

Vir My Dogter X Beautiful Flower Arrangements Bridal Flowers Flowers

Baie Geluk Met Jou 21 Ste Verjaarsdag Birthday Wishes Happy Thoughts Card Design

Baie Geluk Met Jou 50ste Verjaarsdag My Kosbare Vriendin Mag Jy Net Die Volheid En Vr Birthday Wishes Flowers Best Birthday Wishes Quotes Cute Birthday Wishes

Meegevoel Sympathy Quotes Condolences Quotes Words Of Sympathy

Christelike Verjaarsdag Wense Google Search Places To Visit Visiting Google Search

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede Aan My Seun Afrikaans Quotes My Children Quotes Afrikaanse Quotes

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcsbiauvymgnhii7gisw3ws5m6togliqnuwuqbmqa1z8xq258qks Usqp Cau

Vir My Dogter X Beautiful Flower Arrangements Bridal Flowers Flowers

3

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *