Soentjie Vir Jou Images

Diposting pada

My geskenk is die roomys hasies van gister maar ek het gedink ek kan beter doen so nou skryf ek briefies. N klein soentjie dis alles wat ek wil n klein soentjie dis tog nie soveel n klein soentjie soet teer en sag n klein soentjie vir die dag of nag n klein soentjie my liefling dis vir jou tog ok n klein soentjie ek doen daar heel.

Pin On Wisdom Quotes

Jan pierewiet jan pierewiet jan pierewiet staan stil.

Soentjie vir jou images. 13 dis die briefie 14 met die soentjie 15 op die omslag the messenger peter snyders 1 the evening star2 was. Ek is ongelooflik baie lief vir jou. Provided to youtube by the orchard enterprises soentjie juanita du plessis 20 jaar treffers van 2008 2018 2015 juanita records released on.

Daar is nooit n drukkie of soentjie vir sommer maarnet nie. 9 ek los ń boodskap by venus vir jou 10 as djy yt jou aandklas 11 kom stiek yt jou hand 12 haal dit af. Goeie môre my man daar is koffie in die kan.

Soentjie koekies kry die naam van dat jy twee koekies op mekaar sit met versiersuiker in die middel so soen die koekies mekaar. Ek mis daardie. Goeie môre my vrou hier s n soentjie vir jou.

Hier is n wiggle soentjie om te se. Hy sal nooit meer sê hy mis my of hy is lief vir my nie. Jul 14 2016 this pin was discovered by retha botha.

Album op die oomblik deel een https itun es za rbwzlbproduced by brainwave productionswww brainwave capetown. Want ek waardeer jou baie more. Ingredients 500g sagte margarien of botter 500g suiker 4 eiers 500g.

Discover and save your own pins on pinterest. Nov 24 2016 vir jou. Elke 10 sekondes kom n nuwe.

2018 05 11 auto generated by youtube. Jan pierewiet jan pierewiet jan pierewiet staan stil. Net as hy laatweet hy is veilig by die werk of hy ry êrens heen word daar gesê hy is lief vir my.

Soentjie Want Jy Is Baie Spesiaal Vir My Love Messages Love Images Afrikaanse Quotes

Hierdie Soentjie Is Spesiaal Vir Jou Afrikaanse Quotes Strong Quotes Dutch Quotes

Pin By Reinette Nel On Grappies Good Night Wishes Goeie Nag Good Night Quotes

Soentjie Vir Jou Vriendin Sommer Net Omdat Jy Is Oulik Baie Spesiaal Jy Maak My Glimlag Verryk My Le Afrikaans Quotes Good Morning Wishes Wisdom Quotes

Goeie Nag Soentjie Net Vir Jou Goeie Nag Nag Wisdom Quotes

Soentjie Vir Jou Want Jy S Spesiaal Vir My Cute Kids Beautiful Babies Beautiful Children

N Sommer Net Soentjie Emotions Rubber Duck Mlms

Mwah Nag Se Soentjie Vir Jou Pop Art Doodle Art Love Cards

Mwah Soentjie Net Vir Jou Pokemon Pictures Pokemon Cute Pictures

Pin On Wisdom Quotes

Soentjie Vir Jou In 2020 Cute Cartoon Pictures Cute Drawings Girls Cartoon Art

Soentjie Spesiaal Vir Jou Afrikaans Quotes Afrikaanse Quotes My Husband Quotes

Hiers N Vet Soentjie Good Night Quotes Afrikaans Quotes Vets

Nag Soentjie Vir Jou Good Night Wishes Goeie Nag Good Night Quotes

Lekker Slaap Nag Soentjie Vir Jou Mwah Goeie Nag Good Night Messages Good Night Blessings

Soentjie Vir Jou Afrikaans Afrikaanse Quotes Afrikaans Quotes

Pin On Birthday Wishes

Mwah Soentjie Net Vir Jou Afrikaans Quotes Afrikaanse Quotes Friends Quotes

Mwah Soentjie Vir Jou Wisdom Quotes Quotes Goeie More

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *