Brief Van Ongebore Baba Aan Mamma

Diposting pada

Brief aan my ongebore baba dogter. Sy sê dit was tot dusver n.

Read Bid Vir Jou Ongebore Baba Online By Janlu Kuyler And Marlena Du Toit Books

Ek sien ander babatjies en wens dit was jy.

Brief van ongebore baba aan mamma. Aan die einde van die tonnel ek surf op die vrugwater nege maande lank het ek geswem in die skommel see soms het ek jou gehoor lag maar meer het jy gehuil toe jy geval het het ek my duim gebyt jou sugte en jou lyfruk het my wakker gehou op ses maande het hy jou met rus gelaat ek het gesê dankie god want jy het altyd gesê help my asseblief. Alle voedsel wat jy inneem word met my gedeel. Ek is jammer ek het ma se mooi figuur belemmer.

Kinders het baie liefde nodig en ek weet mamma se hart loop van liefde oor. Ek ken die vrou goed en het gedink as haar ongebore baba n brief sou kon skryf sou dit só iets wees. Nie net liefde vir my nie maar liefde vir alles wat leef en beef.

Van my haartjies tot my groottoon. Maar mamma se verkeerde keuse het jou lewe eensklaps verkort. My liefste ongebore babalyfie.

N lewe gevul met prêt om avonture te ontdek met jou nieskierigheid om lewensvatbaar te raak met jou kennis van wat jy sal ontdek. Ma ek is deur god aan jou verbind met n naelstring. Brief van n ongebore baba hier waar ek nou so warm en snoesig le en wag vir 9maande om verby te gaan wonder ek of dit regtig lekkerder kan wees daar buite waar jy is.

Wat ek wens vir jou in die tyd wat kom geluk wysheid. Bostaande gedig is van n lig leser wat verkies om anoniem te bly. Ma wonder seker hoe gaan ek lyk.

Se vir pa ek sal sorg dat ma gou weer kurwes het. Ek weet self nie. N gedig aan my ongebore baba.

Dankie dat ma so gesond eet so baie melk en vitamienpille drink om van my die gesondste sterkste en soetste baba te maak. Alles lyk vir my maar baie deurmekaar hier. Liewe mamma eerstens wil ek vir mamma sê ek is baie dankbaar jy is my mamma.

In april sou jy gebore word. Ma ek groei elke dag jy moet dit net sien.

Pin By Thania Horn On Geloof Hoop Liefde Afrikaanse Quotes Afrikaans Quotes Motivational Bible Quotes

Kosmosnieveelnie Posts Facebook

Pin On Doop

Ontluikende Mensie Die Ontwikkeling Van N Ongebore Baba

Gebed Vir Baba Dogtertjie Google Search In 2020 Daughter Quotes Happy Birthday Funny Birthday Humor

Hoor Ons Gebede Geleen Getuienis Elke Huis Het Sy Kruis Facebook

Facebook

Lig Tydskrif Het N Artikel In Die Maart Dr Marlena Du Toit Ingelyf Facebook

Seenwens Baba Seuntjie Afrikaanse Quotes Funny Christmas Wishes Love My Sister

N Gedig Aan My Ongebore Baba Lig Tydskrif

Die Grootste Geskenk Resensie

Baie Geluk Met Julle Nuwe Baba Birthday Prayer Birthday Qoutes Congratulations Baby

Https Open Uct Ac Za Bitstream Handle 11427 19070 Thesis Hum 1971 Driesse Oliver Edgar Pdf Sequence 1

Bid Vir Jou Ongebore Baba Janlu Se Storie Youtube

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede Gebed Vir My Kind Marian Wright Edelman Prayer For Daughter Good Morning Texts Kindness

22 Konsepsie Tot Borsvoeding By Jesus Se Voete

Facebook

N Brief Aan Mamma Rubrieke Republikein

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede Aan My Seun Afrikaans Quotes My Children Quotes Afrikaanse Quotes

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *