Brief Vir My Man Op Ons Troudag

Diposting pada

Die volgende verjaardagwense kom uit my. Ek wil vir jou net die beste in die lewe gee.

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede Gelukkige Huweliksherdenking My Man Happy Wedding Anniversary Quotes Anniversary Quotes Afrikaanse Quotes

Jy is die beste mens ooit ek het jou lief met als in my sonder jou is my lewe onvoltooid saam maak ons drome waar vir jou my skat vir jou is ek altyd daar.

Brief vir my man op ons troudag. Dalk is dit die volgende woorde wat deur n pa se gedagtes loop op daardie. Ek is jou man en jy my vrou. 1 3 stuur ontvang messages op pc.

My brief vir jou troudag op n bruid se troudag gebeur so baie dinge. Dit was n hartseer dag toe ons oubaas ons ou boerebrak laat uitsit het so klein as wat jy was het jy op jou manier verstaan en my vertroos jou kreatiwiteit het al vroeg gewys met al die goedjies en tekeninge wat jy vir my geskep het vandag nog lê dit onder in my kas vir die dag wanneer ek seker moet opruim en uitgooi vir trek na n kleiner plek. Net soos n miswolk die berge van ons binneste omgord die dag toe ek en jy in liefde een kon word ek neem jou hand my man en ons stap die kronkelpad waar dorings en distels soms die sagte dele van ons voete brand met oe gerig na bo vir leiding vrolik en dankbaar vir hierdie grote tyding dit wat ons vader bymekaar bring mag geen mens skei.

Kosbaar is die lewe nou al is ons net tydelik vir mekaar geleen ek is jou man en jy my vrou. Ek verwag dat ek jou nommer een prioriteit moet wees en dat jy my altyd sal beskerm teen ander en soms teen myself. Mag ons altyd so skerp bewus wees van u teenwoordigheid soos ons dit vandag op ons troudag ken.

Ek kan aan niks anders dink wat ek eerder wil wees as jou vrou vir die res van my lewe nie. Dankie vir die wonderlike gawe van haar wat u in my lewe gebring het. En mag ons toewyding in die huwelik n stralende weerspieëling wees van u liefde vir ons.

Maande se voorbereiding kom tot n end. Android boodskappe 1 boodskap bestuur. 1 4 stuur anonymous messages.

Ek verwag dat jy besef jy s net mens en jy kan nie. Ek loof en dank u dat u my tot op hierdie heuglike dag gebring het. Alte gou is jy skool toe en moes ek die.

In die naam van jesus ons verlosser bid ons. Wat alles deur sy gedagtes gaan daardie dag. En vandag 24 januarie 2009 op jou verjaardag wil ek net weer vir jou sê hoe lief ek jou het en hoe ek alles wil doen om jou gelukkig te maak.

1 1 terug herstel sms. Hierdie artikel dek al die liefde boodskappe vir vriendin kêrel vrou en haar man. Gebed van n bruidegom.

My forever after ek glo die magic van ons cinderella story is opgesluit in die feit dat ons vir so lank net vriende was alhoewel jy aanhou sê jy. Ek sal die dag nooit ooit vergeet nie. 1 6 blok spam boodskap.

Ek verwag dat my vriendinne die vrymoedigheid sal kan hê om jou te sien as n veiligheids figuur en dat jy vir hulle ook sal lief wees. 1 2 free sms websites. Ek dink ons vergeet partykeer van daardie pa langs die bruid.

Saam stap ons die lewe in steun mekaar deur duk en din. Hier is 2 pragtige gebede wat jy in jou troudag kan inwerk om die dag net soveel meer betekenisvol te maak. Ek is so opgewonde oor ons troudag maar ook vir ons huwelik daarna.

Ek verwag dat jy my ma en my pa moet respekteer en my sussie beskerm asof sy jou eie was. Mees genadige god ons dank u vir u liefdevolle liefde om jesus christus te stuur om onder ons te kom uit n menslike moeder gebore te word. Ek deel graag met julle my troubeloftes wat ek aan my man geskryf het en gelees het op ons troudag in die kerk.

Ek glo met oortuiging dat u ons met u hand na mekaar toe gelei het. Almal wag in afwagting vir daardie oomblik wanneer die bruid aan haar pa se sy die kerk binnestap. Ek het ewige trou belowe aan die wonderlikste man amazingste pa en my sielsgenoot.

Gee dat ek hierdie heilige verbintenis.

Gebed Vir My Man Inspirational Prayers Inspirational Quotes My Man

Pin On Regte Troues Real Weddings

Siel Van N Vrou Afrikaans Quotes Afrikaanse Quotes Inspirational Quotes

Huweliks Herdenking 16 Jaar Anniversary Quotes Wedding Anniversary Quotes Marriage Quotes

N Huwelik Is Net Soos N Tuin Afrikaanse Quotes Happy Wedding Anniversary Quotes Happy Wedding Wishes

Aan My Dogter Love My Kids Quotes My Children Quotes Afrikaans Quotes

Pragtige Bemoedigende Woorde Vir Iemand Wat Swaar Kry Maria Els Labuschagne Afrikaanse Inspirerende Ged Afrikaanse Quotes Afrikaans Quotes Uplifting Quotes

Pin On Afrikaanse Gebede

Andre Jean Marie Se Selfdoen Troue Ons Troudag Idees

Afrikaans Wedding Signs Google Search Barnyard Wedding Photo Booth Wedding Signs

Pin By Chris Malan On Sms Happy Wedding Anniversary Quotes Happy Anniversary Quotes Happy Anniversary Wishes

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede Aan My Seun Afrikaans Quotes My Children Quotes Afrikaanse Quotes

Elegante Herfs Roos Skryfbehoefte Inspirasie Mooi Troues Wedding Stationery Place Card Holders Wedding Stationary

Pragtige Bemoedigende Woorde Vir Iemand Wat Swaar Kry Maria Els Labuschagne Afrikaanse Inspirerende Ged Afrikaanse Quotes Afrikaans Quotes Uplifting Quotes

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede Huwelik Afrikaans Quotes Inspirational Quotes Afrikaans

Pin By Angelique Groenewald Strydom On Quotes In 2020 Afrikaanse Quotes Afrikaans Quotes Afrikaans

Pin On Briewe

Huwelik Messages For Friends Marraige Quotes Afrikaanse Quotes

Innige Simpatie Sympathy Quotes Condolence Messages Sympathy Messages

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *