Brief Aan My Oorlede Broer

Diposting pada

Bekende inwoner van tzaneen werner matthee strydom is onder tragiese omstandighede oorlede op 12 julie. Woorde kan nie beskryf watter gaping jy in my hart los nie.

Pragtige Bemoedigende Woorde Vir Iemand Wat Swaar Kry Maria Els Labuschagne Afrikaanse Inspirerende Ged Afrikaanse Quotes Afrikaans Quotes Uplifting Quotes

Ek troos myself daarin dat jy jou laaste dag op hierdie aarde spandeer het met mense wat vir jou omgee en lief is.

Brief aan my oorlede broer. Ek skryf sommer vir my broer ook iets. Jy t my rerig geinspireer. Facebook twitter linkedin tumblr pinterest whatsapp telegram share via email print.

Tzaneen het hom geken as die persoonlike assistent vir n finansiele adviseur van absa bank. Ons voel vir die kinders se onthalwe is dit nie die regte besluit nie. Ons was bevoorreg dat jy vir ons geleen is vir 20 jaar en vier maande.

Hy het gesterf terwyl hy dit gedoen het waaroor hy die passievolste was. Dit is baie mooi hy verdien jou as n broer. Jy was altyd daar vir my dag of nag moeilike en slegte tye.

Seun se hartroerende boodskap aan oorlede pa ek wens pappa kon my nou sien ek mis pappa seun 4 skryf brief aan sy pa wat in n motorfietsongeluk gesterf het. Ek gaan sy lawwe kaskenades mis en snaaks genoeg ook die kere wat hy my uitgetrap het. My briefie aan jou hoe gaan die lewe aan sonder jou daar is nog so baie wat ek kon leer van jou my ouboet baie lief het ek jou gehad soos altyd was jy baie besig en ander om jou het jy gehelp n kort arm tinus het jy beslis nie gehad die klein tydjie wat ek jou ken en die min tyd wat ons al kon deel dis tye wat ons kon sit en lag by mamma se kombuistafel daar het alles mos gebeur ek dink as.

Roxy de villiers 2 minutes read. Bennie bouwer en seun jayden startup toe jayden nog n baba was. Spaar geld op versekering.

Jy het n hart. Jy vertel dalk graag hoe jy en jou jongersussie mekaar te lyf gegaan het oor die televisie afstandbeheer of hoe jou ouerboetie jou altyd verkleineer het voor sy vriende maar dit is nie al wat n boetie of sussie in jou lewe gedoen het nie. Sy lewensmaat jean pierre de kock het die volgende huldeblyk saamgestel.

Shane het kort ná haar broer se dood ʼn hartroerende huldeblyk aan hom gedeel. Hierrie is n kopy van boskakkersinterupted. Stuur e pos aan vriende aangaande hierdie gedig.

Sy verloofde se stem was die laaste ding wat hy gehoor het en ek weet hy is gelukkig en vreedsaam dood presies soos hy dit sou wou gehad het het sy. My lief ek mis jou vreeslik jou plekkie is leeg. Het ons as familie enige regte om.

Jy was n. Werner matthee strydom is verlede week oorlede. Geagte lesers en vriende van carl ek skryf hierdie brief teen die wense van my man wat glo dat ek alles van carl op die web moet skrap.

Ons familie is geheg aan die kinders maar nou het my skoonsuster ons in kennis gestel sy en die kinders gaan emigreer na engeland na haar ma toe. My skoonsuster is nie bereid om hieroor te onderhandel nie en volgens haar is dit net haar besluit om weg te gaan en die kinders saam te vat. 10 jaar 3 maande 2 weke 4 dae 10 ure oud.

Die waarde van n broer n mens onderskat so maklik die waarde van familie en veral wat boeties en sussie tot jou lewe byvoeg. Dis great hierdie gerrit. Hoewel daar weinig persoonlike kontak was die afgelope 30 jaar tussen my en my broer wil ek egter veral nadat ek begin het om sy dagboek te little earl botha carl earl botha was my pa.

Ek kan ook met groot sekerheid sê dat jy nou afkyk op ons vanuit die hemel. Filmpie vir jou my boetie omdat ek jou vreeslik mis en baie lief is vir jou. Dis n vars vers en n welkome afwyking van die norm.

Skerpmakerb3 Afrikaans Language First Grade Math Worksheets Afrikaans

Innige Simpatie Sympathy Quotes Condolence Messages Sympathy Messages

Pin By Amanda Claassens On My Boeke 2020 In 2020 T Shirts For Women Women Women S Top

Aan My Dogter Love My Kids Quotes My Children Quotes Afrikaans Quotes

Pin By Esmare Van Rensburg On Faith Geloof Prayers For Children Bible For Kids Kids Preschool Learning

Pin By Esmare Van Rensburg On Faith Geloof Prayers For Children Bible For Kids Kids Preschool Learning

Meegevoel Sympathy Quotes Condolences Quotes Words Of Sympathy

Daleen Matthee South African Artists African History African

Pin By Esmare Van Rensburg On Faith Geloof Prayers For Children Bible For Kids Kids Preschool Learning

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede N Ouma Is N Klein Bietjie Van N Ma N Bietjie Van N Juffrou N B Afrikaanse Quotes Afrikaans Quotes Afrikaans

Blend 1583 Jpg 590 828 Afrikaans Quotes Dad Quotes Fathers Day Poems

Pin By Andre On Afrikaans South Africa Africa Afrikaans

Pin By Esmare Van Rensburg On Mornings Goeie More Inspirational Quotes Pictures Morning Greetings Quotes

Pin On Briewe

Pin By Rika Von On Boeke Coming Soon Pret Central Square

Dankie Vir Jou Omgee Al Die Liefde Tyd Boodskappies Dat Jy Opreg Is En Meeste Van Als Dat Jy In My Afrikaans Quotes Afrikaanse Quotes Baie Dankie

Gedig Jy Is Dood Afrikaanse Quotes Words Afrikaans Quotes

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede N Brief Uit Die Hemel Afrikaanse Quotes Grieving Quotes Afrikaans Quotes

Skerpmakerb3 Afrikaans Language Afrikaans School Posters

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.