Brief Aan My Dogtertjie

Diposting pada

Laaste brief aan my dogtertjie. Brief aan my ongebore baba dogter.

Gebed Vir My Ma Afrikaans Prayer Mamamia Afrikaans Quotes Afrikaanse Quotes Afrikaans

Ek staan langs jou by die kruispad en neem saam met jou besluite.

Brief aan my dogtertjie. N lewe gevul met prêt om avonture te ontdek met jou nieskierigheid om lewensvatbaar te raak met jou kennis van wat jy sal ontdek. Wat ek wens vir jou in die tyd wat kom geluk wysheid. Boodskap aan my dogter.

Gevangegedagtes uncategorized 20th dec 2018 2 minutes. Al het ek van daardie 5 weke vir net 1 week geweet jy is daar. Liefste pop my kind.

As iemand sou praat van stief of eie sal ek kan stry want selfs my eie sou ek geen beter kon kry en ek staan vanaand en sê dankie heer want jy is my dogter en vir my is dit die grootste eer. Ek is by jou wanneer die klaviernote van jou lewe vals mag klink en die riviere oor jou wange stoom. Hul eens vrolike huppelende sesjarige dogtertjie het in minder as n jaar soos handomkeer verander.

Op ou gesinsfoto s glimlag ma bianca pa ryno en klein nellie breed. Ek sukkel nou nog om die woorde te sê of te tik sonder om onbedaarlik te huil. As jy jou armpies om my vou en se mamma ek is lief vir jou jy word nou ń groot meisiekind wat praat van eendag liefde vind en dit maak my benoud dit beteken ek word oud.

Tog sal jy altyd my dogtertjie bly vir wie ek die hele wereld sal baklei ek sal jou altyd liefhe maak nie saak wat jy doen of se. My geseën met die geleentheid om jou in hierdie lewe te leen. Soos ek op jou koms wag met die aanhoor van nuutgevonde geluidjies prentjie ek myself hoe jy sal lyk as ek my oe oop maak.

Liefste dogter ek sien jou vandag en hoe jy gegroei het vanaf n klein saadjie tot die pragtige blom wat jy vandag is. Lees ander gedigte deur thys du plessis. E pos thys du plessis.

Ek voel elke beweging elke dag wat ek. Jy was presies 5 weke in my baarmoeder besig om te ontwikkel om die mees beeldskone dogtertjie te wees was ons ooit sou sien. In n aangrypende brief vertel n ma hoe drasties haar dogtertjie verander het vandat sy afgeknou word en blameer sy die skool vir hul gebrekkige optrede.

E pos my as kommentaar gelewer word.

Pinterest

Brief Aan My Kind Afrikaans Familyties Fb Afrikaanse Quotes Afrikaans Quotes Mothers Quotes To Children

Pin On Prayers

Pin On Doop

Image Result For Gebed Vir N Dogter Birthday Wishes Quotes Happy Birthday Pictures Happy Birthday Daughter

Verjaarsdag Wense Vir My Dogter Google Search In 2020 Christmas Wishes Quotes Happy Birthday Quotes For Daughter Best Birthday Wishes Quotes

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede Gebed Vir My Kind Marian Wright Edelman Prayer For Daughter Good Morning Texts Kindness

Image Result For Gebed Vir N Dogter Love My Kids Quotes My Children Quotes Afrikaans Quotes

Wat Is N Dogtertjie Dad Quotes Birthday Greetings Funny Baby Quotes

Afrikaanse Inspirerende Gedagtes Wyshede N Ma Weet Gedig Afrikaanse Quotes Afrikaans Afrikaans Quotes

Meisiekind Afrikaans Quotes Afrikaanse Quotes Mothers Quotes To Children

Wat Is N Dogtertjie Janie Baby Quotes Dad Quotes Birthday Greetings Funny

Gebed Vir My Dogter Daughter Quotes Christian Affirmations Afrikaanse Quotes

Brief Aan My Dogter Google Search Afrikaanse Quotes Best Birthday Wishes Quotes Afrikaans Quotes

Related Image Happy Birthday Funny Happy Birthday Images Anniversary Greeting Cards

My Gebed Vir Jou Afrikaanse Quotes Inspirational Quotes Spiritual Quotes

Dogter Verjaarsdag Wense Google Search Best Birthday Wishes Quotes 21st Birthday Quotes Happy Birthday Quotes

Pin On My Afrikaans

Aan My Dogter Love My Kids Quotes My Children Quotes Afrikaans Quotes

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *