Fietsryer Dood

Diposting pada

N fietsryer is sondagaand omstreeks 18 30 op die schoemansdriftpad raak gery. Die bestuurder van die voertuig het na bewering die toneel verlaat voor enige nooddienste daar kon kom.

Mtb Cycling 2012 Olympics M Cross Country Rsa Burry Stander Jpg 4272 2848

Lys van seksoortreders al vir 3 j.

Fietsryer dood. ʼn fietsryer is gisteraand 23 desember omstreeks 21 00 dood verklaar nadat hy deur ʼn ander voertuig raak gery is. Kimberley n fietsryer is maandagaand dood nadat hy teen n sleepwa wat deur n bakkie gesleep is in kimberley vasgery het. Less than a minute.

Daar is g n krisis in zimbabwe sê zanu pf aan anc. N onbekende manlike fiets ryer is gister op slag dood in n padongeluk op die baaise n2. Fietsryer dood kort ná fietstoer laai meer.

Een van die fietsryers n 38 jarige man het aan sy beserings. Fietsryer dood na tref en trap n fietsryer is sondagaand omstreeks 18 30 op die schoemansdriftpad raak gery. Bosbeer2006 twitter ʼn fietsryer is dood en nog een beseer nadat ʼn vermeende dronkbestuurder sondag op die weskuspad glo in hulle ingeploeg het.

Die bestuurder van die voertuig het na bewering die toneel verlaat voor enige nooddienste daar kon kom. Paramedici van er24 het op die toneel gekom waar hulle die man in die pad n paar meter van sy fiets af gevind is. Die pa van twee is op die toneel dood verklaar.

Algemeen 09 maart 2020 17 23. Christel cornelissen n fietsryer is dood en nog een beseer. Noloyiso rwexana polisiewoordvoerder sê die voorval het om ongeveer 07 45 op die weskuspad naby atlantis plaasgevind.

Atlantis n saak van strafbare manslag en dronkbestuur word ondersoek na n fietsryer dood en nog een beseer is toe n bmw sondag in n ongeluk met die fietsryers betrokke geraak het. Fietsryer dood na botsing ʼn fietsryer is gisteraand 23 desember omstreeks 21 00 dood verklaar nadat hy deur ʼn ander voertuig raak gery is. Sergio kock n polisiewoordvoerder in die noord kaap het gister gesê die man wat nog nie geïdentifiseer is nie is op slag dood.

Ao alwin labans n polisiewoordvoerder het die nuus gister aan son bekend gemaak. Hy sal gemis word het tracy randall aan centurion rekord ges ê na die dood van haar man andrew. Die polisie het n beroep op die.

Facebook twitter linkedin tumblr pinterest whatsapp telegram share via email print. Paramedici van er24 het op die toneel. Hartbeespoort emergency and medical service hems het die man op die toneel dood veklaar.

Er24 n fietsryer is sondagaand omstreeks 18 30 op die schoemansdriftpad raak gery. Hy sê die ongeluk het omstreeks 06 30 op die n2 tussen die cotswold brug en standfordweg plaasgevind. Resultate vir fietsryer sterf.

Huldeblyke stroom in vir die fietsryer wat vrydag dood is nadat ʼn motor vroegoggend op die r55 in centurion in ʼn groep fietsryers ingeploeg het. Volgens kock het die ongeluk by die kruising van north circular en bultfonteinweg plaasgevind. Fietsryer dood toe sleepwa hom tref 04 09 2020 n fietsryer is woensdagoggend by die hartbeespoort damwal dood toe hy deur n sleepwa wat van n bakkie losgekom het getref is.

Tumisang moloto woordvoerder van die polisie het intussen gesê die bestuurder van die.

Pin Di Matteo Parolo Su The Mountain Bike Hall Of Fame

Paralimpiese Swemmer En Sportster Shireen Sapiro Ster Wat Skitter Swimming Sportster

Pin By Concept Cyclery Kzn On Burry Stander Stander Basketball Court Champion

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *