Elektrische Motorfiets Met Trappers

Diposting pada

Het betreft een e rockit gulas motorfiets in duitsland ingeschreven én. Een gemiddelde elektrische moto verbruikt 4 à 6 kwh per 100 km.

Bijtellingsblog Nl Motorfiets Fiets Motor

Rijtest elektrische motorfiets met trappers erockit http bijtellingsblog nl erockit de elektrische motorfiets met trappers http bijtellingsblog nl.

Elektrische motorfiets met trappers. De gulas pi1s is officieel een motorfiets maar hij komt met pedalen om extra power erbij te kunnen trappen. Met een e moto kan je met andere woorden super goedkoop. Na slechts 5 uur opladen van de accu kunt u maar liefst tot 35 km afstand rijden.

De motor wordt aangestuurd door te trappen hoe harder er wordt getrapt des te sneller de erockit gaat. De elektrische solex is stil schoon zuinig en comfortabel maar ook nog eens voordelig en heel betrouwbaar. In eerste instantie kieperden we het persbericht al bijna weg want elektrische fietsen zijn niet ons ding.

Rijtest erockit elektrische motorfiets met trappers youtube. Is het een motor. Het is een mix tussen fiets en motor.

Erockit de elektrische motorfiets met trappers bijtellingsblog nl is het een fiets. In nieuws op motor nl de site voor motorrijders en motoren. Is het een motor.

Elektrische motorfietsen zijn nog lang niet ingeburgerd. Aan een kwh prijs van 0 21 en een laadverlies van 10 komt dit neer op 0 9 à 1 4 per 100 km. De motorfiets is voorzien van een dc borstelmotor die goed is voor 12 pk en een koppel van 75 nm.

Het is dus helemaal geen rijwiel noch bromfiets. Voor gemiddeld woon werkverkeer of vrije tijd kun je nu al. De elektrische solex is een prettig rijdende en voorzien van een electrische aangedreven motor.

Echter in een flits zagen we. Nee het is de erockit elektrische motorfiets met trappers 90 km u 70 km bereik en nul uitstoot. Maar doordat hun actieradius steeds groter wordt is het ook steeds interessanter om er één te overwegen.

Het betrof bruno naessens uit anzegem die al sinds 2012 vrolijk rondrijdt met zijn elektrische motorfiets. Nee het is de erockit elektrische motorfiets met trappers 90 km u 70 km bereik en nul uitstoot.

Pin On Electric Motorbikes

Bijtellingsblog Nl Motorfiets

Die Gross Stadt Als Brutkasten Fur E Supermoto Ideen Electric Bike Ebike Supermoto

Saietta R Electric Motorcycle Has Top Speed Of 80mph Electric Motorcycle Motorcycle Electricity

Pin On Future Cycle

Curtiss Unveiled The Psyche Modified Electric Bike Electric Motorcycle Electric Bike Motorcycle Harley

Bijtellingsblog Nl Motorfiets Fiets Motor

Nirvash Electric Motorbike Was Inspired By Street Fighters And American Muscle Cars Of The 60s Electric Motorbike Motorbikes Muscle Cars

Elektrische Vouwfiets Zonder Trappers Vouwfiets Fiets Ontwerp Fiets

Rijtest Erockit Elektrische Motorfiets Met Trappers Video Youtube Jamso Loves Electric Motorbikes We Electric Motorbike Trial Bike Electric Motorcycle

Harley Davidson Shows Off Production Livewire Electric Motorcycle Harley Davidson Best Family Cars Electric Motorcycle

Bijtellingsblog Nl Motorfiets Fiets Motor

Bijtellingsblog Nl Motorfiets Fiets

Pin On Motorcycles

Polaris Buys Brammo An Electric Motorcycle Maker Autox

Photos Electric Motorcycle Lightning Motorcycle Electric Motorbike

Bijtellingsblog Nl Motorfiets Fiets Motor

Flux Mopeds Is The Us Based Affordable Electric Scooter Company You Ve Never Heard Of E Scooter Ebike Scooter Design

Bijtellingsblog Nl Motorfiets Motor Fiets

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *