Vliegtuig Iron Maiden Binnenkant

Diposting pada

Opstijgen vliegtuig amsterdam schiphol 07 05 2015 duration. Het toestel dat wordt gehuurd van air atlanta icelandic is voorzien van een speciaal iron maiden livery inclusief zombie op het kielvlak en draagt de nam ed force one.

Pin Op Up The Irons

Cardiff hardrockband iron maiden heeft voor zijn nieuwste wereldtour de beschikking over een eigen boeing 747 400.

Vliegtuig iron maiden binnenkant. Tussen de lieflijke. Een boeing 747 is bijna drie keer zo zwaar en twee keer zo groot als een 757. Waar ter wereld de britse metalformatie iron maiden ook neerstrijkt de boeing 747 waarin het gezelschap zich pleegt te verplaatsen is op elk vliegveld een bezienswaardigheid.

Het vliegtuig landt maandag 6 juni op schiphol op woensdag geeft iron maiden een concert in de gelredome in arnhem. De groep wordt vaak gezien als een van de meest kenmerkende en invloedrijke van hun stroming in het heavymetalgenre. Taatjeka recommended for you 6 08 sfeerimpressie groene hart zien doen en beleven.

Fans van iron maiden kwamen uit het hele land naar schiphol om een glimp op te vangen van de ed force one het vliegtuig van de hardrockband. Tegenwoordig kun je omhoog blijven kijken maar de ed force one ga je niet meer zien. Met de speciale beschildering is de ed force one een bijzondere verschijning.

De new wave of british heavy metal. In dit filmpje wordt de binnenkant van een vliegtuig beschreven. De nieuwe ed force one zal in totaal meer dan 12 ton aan uitrusting meenemen en gaat tussen eind mei en begin augustus meer dan 88 000 kilometer afleggen.

8 juni speelt de band in het. Iron maiden landde op maandag 6 juni op schiphol. Het groene hart van.

Voorman bruce dickinson kruipt zelf achter de controls. De naam iron maiden verwijst naar een foltertuig de ijzeren maagd een ijzeren kist met pinnen aan de binnenkant die kon dichtklappen. Iron maiden heeft namelijk na vier maanden touren het vliegtuig weer op de grond gezet en teruggegeven aan eigenaar air atlanta icelandic.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *